Kurv

Forsendelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Salg, levering og forsendelse

For hver forsendelse i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) opkræver vi et beløb på 75 kr., og dækker selv øvrig porto, emballage, administration.
Fragt for møbler aftales nærmere, når jeg har forhørt mig hos fragtmanden, hvad det koster. Møbler sendes med fragtmand, og leveres til første dør i gadeplan.
Det er vigtigt at fortælle os, hvis fragtmanden må sætte møblerne i en carport eller lignende.
Vi gør opmærksom på, at du dermed accepterer ansvaret for møblerne – også selv om du ikke har kvitteret for modtagelsen af dem.

Afhentning af ordrer lavet i internetbutikken er også muligt, i eller uden for åbningstiden

Vi kontakter dig pr. tlf. eller mail når vi har modtaget din afhentningsordre, for at aftale nærmere vedr. afhentningstidspunkt, husk at vælge fragtform ”Afhentning hos DortheTING ”, så der ikke tillægges fragt på ordren.

Emballage

Vi genbruger så vidt muligt papkasser, bobleplast og bølgepap mm. af hensyn til miljøet, og for at holde omkostningerne nede for dig og os.

Ikke afhentede pakker m.v.

Hvis du ikke afhenter din pakke inden henlæggelsesfristen udløber (typisk 8-10 dage) og pakken herefter returneres til os, vil vi meget gerne fremsende din pakke til dig igen – mod betaling af fragtomkostningerne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]