Bjælkehytten

Du kan leje bjælkehytten

Har du brug for et roligt og anderledes sted til at holde dit møde – f. eks personalemøde, brainstorming, teambuilding, pigeaften, frokostmøde, bestyrelsesmøde, netværksmøde, erfa-møde,  ja ethvert arrangement, hvor der er brug for en hyggelig atmosfære i fred og ro?

Et dagsmøde kan f. eks starte med kaffe og rundstykker/boller som står klar, når I ankommer til hytten. Til frokost bliver der serveret smørrebrød, tapas, salater eller andet – helt efter jeres ønske. Om eftermiddagen serveres kaffe/te og tærte/kage.

Det koster 100 kr pr person for at leje hytten pr dag/aften. Prisen for kaffe og mad aftales individuelt fra gang til gang.

 

Klik her, hvis du vil sende mig en besked 

Dortheting_hytten-4_b

Bjælkehytten ligger i fredelige omgivelser med udsigt til skov, enge og marker. I det fjerne kan man også nyde udsigten af et par mosehuller, der tiltrækker fugle, rådyr og mange andre dyr. Der er en rolig og varm stemning i hytten, som bliver opvarmet af et brændekomfur. Udover at give en fantastisk varme i hele hytten, er komfuret også fuldt funktionsdygtigt til at lave mad på og man kan bage i den lille ovn.

Især er pandekager et hit, men der bliver også lavet julemad – medister, grønlangkål og sukkerbrunede kartofler er blevet tilberedt adskillige gange på det gloende brændekomfur. Der bliver kogt suppe, bagt boller, lavet risengrød, bagt småkager, boller og alle mulige gode sager

Vidste du, at Bjælkehytten kan lejes til hyggelige møder og sammenkomster?

fgdg¨åsgp